gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Zorgzame nanny gezocht voor gezin in Eelderwolde

Gezin in Eelderwolde zoekt een liefdevolle nanny per januari 2019. Opvang is gewenst op maandag, dinsdag en woensdag van ca. 7:30-17:30 uur. Gemiddeld werk je 30 uur per week. Het gezin bestaat uit een vader, een moeder, een ondernemende dochter van 3 jaar en een lieve baby van een halfjaar oud.

De familie biedt jou een fijne werkplek met twee lieve, gezellige kinderen. De ouders zoeken een nanny die een goede klik met de kinderen heeft en betrouwbaar is. Je bent zorgzaam en betrokken bij de kinderen. Je vindt het leuk om activiteiten met de kinderen te ondernemen en de ontwikkeling daarmee te stimuleren. Daarnaast houdt je vast aan structuur en ben je consequent. Een boodschapje of de avondmaaltijd voorbereiden/koken kan ook bij je dag horen.

Vergoeding: 15 euro bruto per gewerkt uur –  ca. 1800 euro per maand bruto (+/- 1250 euro netto). Het contract valt onder "diensten aan huis".

Ben jij de nanny die de familie zoekt en heb je een pedagogisch of zorgdiploma op minimaal MBO-2 niveau? Stuur dan een cv en een sollicitatiebrief waarbij je ingaat op bovenstaande omschrijving voor 1 januari 2019 naar info@nannyinhetnoorden.nl t.a.v. Mw. J. de Graaf o.v.v. Groningen-HV.


Terug
dec 12, 2018 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"