gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Naschoolse nanny-opvang in Leeuwarden

Middelgroot gezin  met 3 schoolgaande kinderen in fijne buurt nabij centrum van Leeuwarden van 5, 7 en 9 jaar zoekt per 15 janauri 2019 in Leeuwarden een gezellige, verantwoordelijke oppas aan huis. Opvang is gewenst van 13:30-17:30 uur, op naschoolse tijden op 3 vaste dagen: op maandag, dinsdag en woensdag. Tijdens de helft van de schoolvakanties is er hele dagen opvang gewenst.

De familie is op zoek naar een nanny die na school bij de kinderen thuis voor een warme en gezellige sfeer kan zorgen: samen aan tafel met limonade en een koekje, waarbij ieder op verhaal en op adem kan komen. Van de nanny wordt verwacht dat ze de kinderen begeleidt in hun activiteiten na school: eerst aan tafel met  naar buiten, een spelletje of een speelafspraak maken met schoolkameraadjes.

Verdiensten:  ca. 16,50 euro per gewerkt uur bruto (800/mnd bruto. Het contract valt onder diensten aan huis. Zie ook nanny- wat je moet weten.

Ben je pedagogisch opgeleid op minimaal MBO-2 niveau? Denk jij de actieve nanny te zijn waar dit gezin naar op zoek is? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv van je o.v.v Leeuwarden-BB voor 1 januari 2019 via info@nannyinhetnoorden.nl t.a.v. Mw. J. de Graaf.


Terug
dec 19, 2018 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"