gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Gezellige oppas in Leeuwarden

Middelgroot gezin in  Leeuwarden-Zuid  zoekt voor 3 kinderen een lieve pro-actieve nanny per 1 februari 2019. Het gezin bestaat uit een vader, een moeder, een baby, een peuter van anderhalf jaar en een kleuter van pas 4 jaar. Je beschikbaarheid is overdag gewenst op maandag, woensdag en donderdag. Gemiddeld zul je 20 uren per week werkzaam zijn. Deze ouders hebben ervaring met een nanny en vinden het belangrijk dat de nanny zich thuis gaat voelen op haar werkplek in het gezin.

Het gezin is op zoek naar een betrouwbare nanny die positief en aandachtvol met de kinderen omgaat. Je kunt regels stellen, maar hebt ook de kwaliteit om van de regels af te wijken wanneer de omstandigheden daar om vragen. Je bent enerzijds lekker actief met de kinderen: naar buiten, wandelen, spelen in de tuin, een vergeten boodschapje, koekjes bakken...anderzijds is het voor alle kinderen nodig dat er wel een herkenbare dagstructuur is van slapen/voeden/eten/drinken/spelen/school. 

Huishoudelijke taken zijn geen prioriteit. Wel vindt de familie het prettig dat je gestructureerd werkt en zelf initiatief neemt voor bijvoorbeeld opruimen of de vaat inruimen. 

Denk jij de nanny te zijn waar dit gezin naar op zoek is? Ben je tussen de 20 en 65 jaar? Heb je een pedagogisch diploma op minimaal MBO-3 niveau? Wij ontvangen dan graag je brief met motivatie en cv naar info@nannyinhetnoorden.nl mw. J. de Graaf o.v.v. Leeuwarden-VH voor 31 januari 2019.

Verdiensten: 16,00 per gewerkt uur/ +/-1250 euro per maand bruto (ongeveer 900 netto). Het contract valt onder diensten aan huis.


Terug
jan 7, 2019 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"