gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Groot, gezellig gezin zoekt 2 hele dagen een fijne oppas

Voor  groot gezin in Groningen - Zuid met peutertweeling van twee jaar, een kleuter van 4 jaar en een zoon van 6 jaar zoeken wij per 1 maart 2019 voor de maandag en donderdag van 8:00-17:30 uur een lieve, enthousiaste nanny.

Ouders hanteren een overzichtelijk klein aantal regels, waar dan wel consequent mee wordt omgegaan. Andere kernwoorden in de opvoeding: humor, spelend leren, aandacht en... vervelen mag. De ouders zijn op zoek naar iemand die de opvoedingslijn kan voortzetten wanneer zij aan het werk zijn. Verder heb je een taak in het van school halen van de oudsten en maak je er overdag met de jongste 2 een gezellige dag van. Soms lekker samen thuis met de duplo laten spelen, soms even met de elektrische bakfiets een rondje fietsen. De zorg en het overzicht over 4 kinderen is een hele verantwoordelijkheid om over te dragen: jij hebt de ervaring/ stabiliteit om dit met plezier te doen.

Vergoeding:17 euro per gewerkt uur/ 1350 euro bruto (+/- 1000 euro netto) voor ca. 20 uren. Het arbeidscontract tussen jou en de ouders valt onder "Diensten aan Huis".

Voldoe jij aan bovenstaand profiel? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv voor 15 februari 2019 naar info@nannyinhetnoorden.nl o.v.v. “Grongingen-G".


Terug
jan 31, 2019 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"