gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Openhartig gezin in Haren zoekt enthousiaste nanny

Voor een gezin in Haren met 3 jonge kinderen: een baby, een peuter en een kleuter, zijn wij per 1 augustus 2019 op zoek naar een top nanny. Opvang is gewenst op dinsdag en donderdag vanaf 07:30 uur tot ca. 18:00 uur. In vakantieweken ben je meestal vrij.

De familie is op zoek naar een nette nanny die ervaring heeft met baby’s. Om 07:30 begint je dag. De oudste breng je voor half 9 naar school en haal je met de bakfiets tussen de middag weer op voor een gezellige lunch. De jongste twee heb je de hele dag bij je.  Ouders vinden het leuk dat je activiteiten onderneemt met de kinderen. Daarnaast ben je betrouwbaar en ga je net zo enthousiast en respectvol met de kinderen om alsof het je eigen kinderen zijn: Aandacht, structuur, grenzen aangeven, knutselen, samen op de bank met een boekje en lekker naar buiten, er op uit. Deze familie wil je een veilige en fijne werkplek bieden met 3 lieve kinderen.

Vergoeding: 16 euro bruto per gewerkt uur. 1350 euro per maand bruto bij 21 uren werken per week (ca. 1000 euro netto) . Het contract valt onder "diensten aan huis".

Ben jij de initiatiefrijke nanny die de familie zoekt? Stuur dan een cv en een sollicitatiebrief waarbij je ingaat op bovenstaande omschrijving  voor 1 april 2019 naar  info@nannyinhetnoorden.nl t.a.v. Mw. J. de Graaf o.v.v. Haren-BS.

 


Terug
mrt 5, 2019 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"