gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Naschoolse nanny in Leeuwarden

Gezin in Leeuwarden zoekt per 1 augustus 2019 een  oppas aan huis. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit drie schoolgaande kinderen van 7, 9 en 11 jaar.  Het gezin woont op een gezellige plek in vlakbij het Europaplein. Opvang is gewenst op dinsdag-woensdag-en donderdagmiddag van 14:00 uur tot 17:30 uur. In enkele vakantieweken mogelijke een hele dag. 

De familie is op zoek naar iemand die door stage- of levenservaring stevig in haar schoenen staat. Uit school  maak je er een gezellig moment van thuis aan tafel. Daarna kunnen ze zelf lekker spelen of je neemt initiatief om iets leuks te doen samen: iets lekkers bakken, knutselen of gewoon relaxen. Om ongeveer 17:30 uur komen de ouders thuis. In overleg heb je dan het eten voorbereid en samen met de kinderen gebruikte spullen en speelgoed opgeruimd.

Ben je pedagogisch opgeleid en zit je hart voor kinderen op de goede plek? Dan ontvangen wij graag voor 1 mei 2019  brief en cv via info@nannyinhetnoorden.nl t.a.v. J. de Graaf o.v.v. Leeuwarden-BD

Verdiensten: 20,00 euro per gewerkt uur bruto. Het contract valt onder diensten aan huis. Zie website Nanny-wat je moet weten.


Terug
mrt 14, 2019 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"