gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Gezin in Zuidlaren zoekt lieve nanny voor hun tevreden kinderen

Gezin in Zuidlaren zoekt per 1 november 2019 een lieve, positieve oppas aan huis. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit drie tevreden kinderen: een baby, een peuter van twee jaar en een kleuter van vier jaar. Opvang is gewenst op maandag 7:30 tot ca. 18:00 uur. Het gezin woont in een woning die met de achtertuin grenst aan een bos waar heerlijk gespeeld kan worden.

Belangrijk in de opvoeding van de ouders is dat de kinderen veilig zijn, zich veilig voelen en dat zij zich gezond kunnen ontwikkelen tot "grote mensen". Met de baby en peuter ben je overdag thuis en ervaring hebben in de verzorging en ontwikkeling van baby's en peuters is een must. Voor de oudsten zorg je voor een fijn thuiskommoment uit school. Verder is het belangrijk dat je overzicht kunt houden op drie kinderen die elk hun eigen schema/dagritme hebben. Je straalt uit dat je plezier hebt in de zorg en aandacht voor kinderen. Aan het einde van je werkdag start je mogelijk met het bereiden van de warme maaltijd. 

Vergoeding: 16,00 euro per gewerkt uur/ 650 euro per maand bruto. Het contract van een nanny valt onder "diensten aan huis".

Heb jij een relevant diploma op minimaal MBO-2 niveau? Ben jij de betrouwbare nanny die de familie zoekt? Stuur dan een cv en een sollicitatiebrief waarbij je ingaat op bovenstaande omschrijving voor  31 oktober 2019 naar info@nannyinhetnoorden.nl o.v.v. Zuidlaren-LF


Terug
sep 9, 2019 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"