gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Gezellig gezin in Groningen zoekt 1 dag per week een nanny

Gezellig, liefdevol gezin in Groningen-Zernike met 2 kinderen van 2 en bijna 4 jaar, zoekt per 1 januari 2020 een betrokken, betrouwbare oppas aan huis. Opvang is in eerste instantie gewenst op dinsdag van 07.30 – 17.30 uur, waarbij aan het einde van de dag enige flexibiliteit gewenst is. In de nabije toekomst wordt dit wellicht – in overleg - uitgebreid met een 2e opvangdag.

De familie is op zoek naar een vriendelijke, lieve nanny die de bassistructuur van de dag kan handhaven. Nadat je ’s ochtends de oudste naar school hebt gebracht, maak je er met de jongste een leuke dag van door samen te spelen, creatief bezig te zijn of een boekje te lezen. Na het middagslaapje halen jullie samen de oudste uit school, daarna is het tijd om samen aan tafel wat te drinken/eten en maken jullie er een leuke middag van.  

Ouders vinden het belangrijk dat er liefdevol omgegaan wordt met elkaar, dat de nanny een luisterend oor biedt aan de kinderen. Ouders zijn gastvrij, er is in onderling overleg veel mogelijk.

Verdiensten: 15 euro bruto/ ca. 600 euro bruto per maand. Gemiddeld werk je 10 uur per week. Het contract valt onder Diensten aan Huis. Zie ook nanny- wat je moet weten. 

Ben je relevant opgeleid op minimaal MBO-2 niveau en heb je enige ervaring in het werken met kinderen? Ben jij de betrokken en liefdevolle nanny waar dit gezin naar op zoek is? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en cv o.v.v. Groningen-RV voor  15 oktober 2019 via info@nannyinhetnoorden.nl


Terug
sep 26, 2019 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"