gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Naschoolse nanny op woensdagmiddag in Haren

Gezin in Haren met een meisje van 9 en een jongen van 8 jaar zoekt per 1 februari 2020 een betrouwbare nanny op woensdagmiddag van 12:00-18:00 uur. Tijdens enkele schoolvakantieweken kun je in overleg een hele dag opvangen.

De ouders bieden de nanny een fijne werkplek met (fysieke) ruimte om je werk naar eigen inzicht in te richten. Je mag je zelf zijn. Het gezin is op zoek naar een nanny met pedagogische bagage die rust en stabiliteit geeft tijdens de opvang bij de kinderen thuis. De nanny mag gehoorzaamheid van de kinderen verwachten. Je stimuleert de kinderen om te  knutselen, te bakken, te spelen buiten en klaar te maken voor de sportclub.

Verdiensten: ca. 16-18 euro per gewerkt uur bruto. Afhankelijk van leeftijd en ervaring. Doorbetaalde vakantie en vakantietoeslag is daarin al verwerkt. Het contract valt onder diensten aan huis. Zie ook: https://www.nannyinhetnoorden.nl/nannys/wat-je-moet-weten.html .

Ben je relevant opgeleid op minimaal MBO-2 niveau? Denk jij de pro-actieve, ervaren nanny te zijn waar dit gezin naar op zoek is? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en cv o.v.v. Haren-HV voor 31 januari 2020 via info@nannyinhetnoorden.nl.


Terug
dec 20, 2019 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"