gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Stabiel gezin zoekt nanny voor 3 hele dagen

Betrouwbaar, stabiel gezin in Haren zoekt per 1 april 2020 een rustige, gestructureerde, consequente en liefdevolle oppas aan huis voor ongeveer 30 uur per week. Het gezin bestaat, naast vader en moeder, uit twee jongens van bijna 2 en 4 jaar. Opvang is gewenst op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur met flexibiliteit aan het einde van de dag. De ouders willen je een fijne werkplek bieden voor een langere periode.

De ouders verwachten dat je de oudste haalt en brengt naar school, een bakfiets is aanwezig.
Je doet gezellige activiteiten met de kinderen met oog voor hun niveau, je gaat er lekker met ze op uit en verder ben je bereid om aan het einde van de dag de maaltijd voor te bereiden.

Vergoeding: ca 16 euro per gewerkt uur bruto/€1900 per maand. Het contract van een nanny valt onder “diensten aan huis”.

Heb jij een pedagogisch diploma op minimaal MBO-2 niveau? Ben jij de nanny die de familie zoekt? Stuur dan een cv en een sollicitatiebrief waarbij je ingaat op bovenstaande omschrijving voor 1 februari 2020 naar info@nannyinhetnoorden.nl t.a.v. Mw. J. de Graaf o.v.v. Haren-WB.


Terug
jan 15, 2020 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"