gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Levendig liefdevol gezin in Groningen zoekt geduldige nanny - 3 ochtenden.

Levendig, liefdevol gezin in Groningen zoekt per 1 juni 2020 voor ongeveer een jaar een lieve, zelfverzekerde, geduldige nanny voor gemiddeld 16 uur per week. Het gezin bestaat uit vier jongens van 4 jaar, 2 jaar en een jonge babytweeling. Opvang is gewenst op maandag, dinsdag en woensdag van 07.30 – 13.00 uur. Op maandag en dinsdag ben je alleen met de tweeling thuis, woensdagmorgen is de peuter ook thuis, de oudste wordt door de ouders naar school gebracht en van school gehaald.

De ouders willen graag dat je structuur brengt in het dagritme, consequent handelt en de kinderen uitdaagt. Je gaat met de kinderen naar buiten (een bakfiets is aanwezig), zingt liedjes met ze en leest ze voor. Het gezin spreekt onderling Spaans met elkaar, maar ze kunnen ook heel goed Nederlands. Het gezin kenmerkt zich door begrip voor elkaar en open staan voorelkaar en hoopt dan ook dat de nanny zich snel thuis zal voelen binnen het levendige gezin.

 Vergoeding: ca € 16.00 per gewerkt uur bruto/€ 1000 per maand. Het contract van een nanny valt onder “Dienstverlening aan Huis”.

 Heb jij een relevant diploma op minimaal MBO-2 niveau? Ben jij de lieve, zelfverzekerde, ervaren nanny die deze familie zoekt? Stuur dan een motivatiebrief en CV voor 14 februari 2020 naar info@nannyinhetnoorden.nl  o.v.v. Groningen-RR.


Terug
jan 23, 2020 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"