gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Nanny gezocht met passie voor kinderen in Heerenveen

Levendig gezin in Heerenveen zoekt per 1 mei 2020 /na de meivakantie, een actieve nanny die stevig in haar schoenen staat. Het gezin bestaat naast een vader en moeder uit vier schatten van kinderen, waarvan er al twee naar school gaan. De oudste is 7 jaar oud, dan een kleuter van 5 jaar en een peuter van 3 en de jongste is 1 jaar. Je twee of drie werkdagen zijn van 7.30 uur tot 18.00 uur. Welke vaste dagen dit zijn, kun je zelf bepalen. Eén van de ouders is (nog) helemaal vrij  om de werkdagen buitenshuis in te delen.  

Er is een bakfiets beschikbaar om met de kinderen erop uit te kunnen, naar school en sport te kunnen gaan. De ouders vinden het belangrijk dat je het goede voorbeeld geeft in medemenselijkheid, elkaar helpen en troosten, maar ook dat je consequent bent; afspraak is afspraak. Verder ben je flexibel en heb je een goed oog voor de fysieke en emotionele veiligheid van de kinderen. Het gezin biedt je gezelligheid, stabiliteit, een prettige woon-werkomgeving. 

Vergoeding: ca 18 euro per gewerkt uur bruto / 20 of 30 uur per week. Het contract van een nanny valt onder “diensten aan huis”.

Heb jij een pedagogisch diploma op minimaal MBO-2 niveau? Ben jij de nanny die de familie zoekt? Stuur dan een cv en een sollicitatiebrief waarbij je ingaat op bovenstaande omschrijving voor 1 maart 2020 naar info@nannyinhetnoorden.nl o.v.v. Heerenveen-BM.


Terug
jan 28, 2020 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"