gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Nanny in Haren - 2 dagdelen - 18 euro per uur

Gezellig, warm gezin in Haren zoekt per 1 april 2020 voor hun twee jongens van 6 en 8 jaar een oppas voor gemiddeld 12 uur per week. Opvang is gewenst op woensdag van 12.00 – 18.30 en op donderdag van 15.00 – 18.30 uur met enige flexibiliteit aan het einde van de dag. Wanneer je ook kunt opvangen op gewenst woensdagochtend en donderdagochtend van 07.15 – 08.30 uur is dat een pré.

De ouders zoeken een nanny met een warme persoonlijkheid, die gezelligheid creëert en een goede band met de jongens opbouwt. Ze hopen dat je voor langere tijd binnen het gezin werkzaam blijft. Ouders hebben een open houding, staan open voor jouw inbreng en bieden jouw continuïteit en een prettige werkomgeving.

De ouders zoeken een ervaren nanny met belangstelling voor de kinderen. Na schooltijd haal je de jongste uit school, de oudste komt zelf naar huis. Je drinkt wat met de kinderen aan tafel, daarna doe je met de jongste een spelletje of ga je knutselen en zorg je dat de jongens op tijd naar de voetbaltraining/muziekles gaan. De ouders willen vooral dat de kinderen een plezierige middag hebben, met weinig schermtijd. Ouders vinden het prettig wanneer je aan het einde van de dag een start maakt met de maaltijd.

Vergoeding: ca € 18 per gewerkt uur bruto. Het contract van een nanny valt onder “Dienstverlening aan Huis”.

Ben jij relevant opgeleid op minimaal MBO-2 niveau? Ben jij de gezellige, ervaren nanny die deze familie zoekt? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV voor 22 februari 2020 naar info@nannyinhetnoorden.nl o.v.v. Haren-VE.


Terug
feb 3, 2020 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"