gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Groot gezin tussen Zuidlaren en Leek zoekt actieve nanny

Groot gezin in Donderen (tussen Zuidlaren en Leek)  zoekt een positieve oppas aan huis per 1 mei 2020. Oppas is gewenst op dinsdag en vrijdag  7:15 -17:45. Gemiddeld werk je 7 dagen per maand. Het gezin bestaat uit een vader, een moeder en 4 kinderen in de leeftijd van 0, 2, 4 en 5 jaar. het gezin woont in een landelijk gelegen woonboerderij.

De oudsten breng je 's ochtends naar school en met de jongsten maak je er een zinvolle dag van: spelen, voorlezen, fruithapje, naar buiten, samen lunchen en een rustmoment creëren. Dit gezin is op zoek naar een nanny waarbij alle kinderen zich veilig en vertrouwd kunnen voelen, naar ze luistert en beschikbaar is op momenten dat de kinderen je nodig hebben. 

Heb jij een relevant diploma op minimaal MBO-3 niveau? Sluit bovenstaand profiel aan bij jouw ambities? Stuur dan een cv en een sollicitatiebrief waarbij je ingaat op bovenstaande omschrijving voor 1 maart 2020 naar info@nannyinhetnoorden.nl o.v.v. Donderen-SP. Vergoeding: 16 euro per gewerkt uur, gemiddeld werk je 18 uren per week. Het contract van een nanny valt onder "diensten aan huis".


Terug
feb 10, 2020 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"