gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Jong gezin in Groningen zoekt enthousiaste nanny - 25 uren- 16 euro per uur

Jong gezin in Groningen-Herewegbuurt zoekt 15 juni 2020/1 juli 2020 een positieve, ervaren oppas aan huis. Het gezin bestaat naast vader en moeder uit twee kinderen: een baby en een jongen in de leeftijd van 2 jaar. Opvang is gewenst op maandag en dinsdag van 7:30 tot 17:30 uur en op de woensdag om de week. Een rijbewijs is niet nodig.

De kinderen zijn nog jong en uitjes kunnen zich daarom beperken tot het wandelen naar de winkel voor een vergeten boodschapje of naar een speelplaats om de hoek. Ook thuis kan het vermaak nog kleinschalig en huiselijk zijn: voor de peuter spelen met de duplo, voorlezen op de bank; voor de baby: aandacht voor de verzorging, ontwikkeling en een herkenbaar dagritme. Ervaring met jonge baby’s is een must. De ouders vinden het belangrijk dat er een goede klik met de kinderen is en de ouders hopen dat je een vast en vertrouwd gezicht wordt voor de kinderen. Verder vinden ouders het belangrijk dat je oog hebt voor wat de kinderen nodig hebben: duidelijkheid, rust en positieve aandacht.

Ben jij de enthousiaste nanny die de familie zoekt? Stuur dan een cv en een sollicitatiebrief waarbij je ingaat op bovenstaande omschrijving voor 1 april 2020 naar info@nannyinhetnoorden.nl t.a.v. Mw. J. de Graaf o.v.v. Groningen-BB.

Vergoeding: € 16  per gewerkt uur bruto voor circa 100 uren per maand.
Het contract valt onder "diensten aan huis", zie: https://www.nannyinhetnoorden.nl/nannys/wat-je-moet-weten.html .

Terug
feb 12, 2020 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"