gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Gezin in Sneek zoekt nanny op maandag

Gezin in Sneek vlakbij het centrum zoekt per 1 april 2020 voor hun drie vrolijke dochters van 1, 4 en 6 jaar een oppas aan huis. Oppas is gewenst op maandag van 8:00-17:30 uur.

De familie is op zoek naar een stabiele nanny die een leuke band wil opbouwen met de kinderen. Voor de kinderen vinden de ouders het belangrijk dat je gemotiveerd bent. Dit is merkbaar doordat je moeite doet om de kinderen te snappen en soms van de regels kunt afwijken wanneer de situatie daarom vraagt. De familie biedt je een fijne werkomgeving met voor de kinderen volop ruimte om te spelen in het park, in de tuin of gewoon in huis knutselen, verkleden, verven….

Vergoeding: ca. 17 euro per gewerkt uur bruto/ 10 uren per weekHet contract van een nanny valt onder "diensten aan huis".

Heb jij een relevant diploma op minimaal MBO-2 niveau? Ben jij de positieve nanny die de familie zoekt? Stuur dan een cv en een sollicitatiebrief waarbij je ingaat op bovenstaande omschrijving voor 1 maart 2020 naar   info@nannyinhetnoorden.nl   o.v.v. Sneek-S.


Terug
feb 13, 2020 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"