gastouderbureau voor nanny-opvang

Vacatures

Gezin in Meppel zoekt liefdevolle nanny op maandag en dinsdag

Jong gezin in Meppel-Zuid zoekt per 1 mei 2020 een rustige, warme oppas aan huis voor hun twee kinderen, een dochtertje van 9 maanden en een zoontje van 4. Oppas is gewenst op maandag en dinsdag van 07.45 – 17.45 uur. 

De familie is op zoek naar een liefdevolle nanny die consequent handelt, met feeling voor wat de kinderen nodig hebben. Ouders vinden het belangrijk dat je een huiselijke sfeer creëert, dat de kinderen leren rekening te houden met elkaar en oog hebben voor de medemens. Overdag ben je alleen met de jongste, waarvoor je nog een vast slaap-/eetschema volgt. De oudste haal je naar schooltijd op, jullie drinken wat met elkaar en daarna verdeel je je aandacht tussen de beide kinderen: je speelt samen met de auto’s, doet creatieve dingen, maar laat ze ook zelf spelen/ontdekken. De familie heeft een flexibele houding naar jou als nanny en staat open voor jou ideeën/wensen.

Ben jij de liefdevolle, positieve nanny die de familie zoekt? Stuur dan een CV en sollicitatiebrief waarbij je ingaat op bovenstaande omschrijving voor 1 maart 2020 naar info@nannyinhetnoorden.nl o.v.v. Meppel-SZ.

 

Vergoeding: € 16,00 per gewerkt uur bruto voor circa 80 uren per maand.
Het contract valt onder "diensten aan huis", zie: https://www.nannyinhetnoorden.nl/nannys/wat-je-moet-weten.html .
 

Terug
feb 17, 2020 Categorie:Vacatures Ingezonden door:Joukje

"Solliciteren op meerdere vacatures is mogelijk. Geef dat duidelijk aan in één Brief"