gastouderbureau voor nanny-opvang

Werkwijze

Na het doen van de Quick Scan ontvangt u per mail een overzicht met uw bruto en netto maandkosten. Interesse? Dan kan er een vrijblijvend intakegesprek gepland worden. Wij inventariseren dan uw gezinsgegevens, uitgangspunten in de opvoeding, exacte opvangvraag en uw verwachtingen rondom de nanny.

Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar een geschikte nanny via (social) media, ons nanny netwerk en in onze opgebouwde database. Wij voeren gesprekken met meerdere kandidaten waarbij ervaring en achtergrond een belangrijk onderwerp zijn.  Wij stellen na ongeveer twee weken 2 kandidaten aan u voor. Om erachter te komen met wie u de beste klik heeft plant u met de kandidaat een kennismakingsgesprek bij u thuis.

Na de klik trekken ouders een referentie na en regelt Nanny in het Noorden voor u de formaliteiten horend bij de wet Kinderopvang wij doen een documenten check bij de nanny en de veiligheid van de gezinswoning wordt in kaart gebracht. Daarna duurt het vanwege gemeentelijke procedures 6-10 weken totdat de opvang formeel is en er recht is op kinderopvangtoeslag.

Nanny nodig ? 
Doe hier 
de Quick Scan