Inloggen

vacature

Fijne nanny gezocht voor 3 middagen bij Leek

Werkdagen en -tijden:
Maandag, dinsdag en donderdag van 12:00 uur - 18:00 uur
Startdatum:
01-06-2022
Uren:
18 uren per week
Uurvergoeding:
21 euro per gewerkt uur bruto
Kinderen:
Twee jongens van 4 en 6 jaar
Omschrijving:

Dit gezin in bij Leek (Niebert) zoekt voor maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag een lieve nanny voor de buitenschoolse opvang van hun twee zoons van 4 en 6 jaar. Je dag begint om 12 uur voor wat werkzaamheden die ouders zelf met je afspreken, dit kunnen voorbereidende en wat licht huishoudelijke werkzaamheden zijn. Daarna haal je de kinderen om  kwart voor twee de kinderen op van school. Je maakt er dan een leuke middag van, die je zelf kunt invullen. Je zorgt voor rust met wat drinken na de lange schooldag en je overlegt met de kinderen hoe jullie op een leuke manier de rest van de middag samen gaan invullen. Aan het einde van je werkdag, circa 18 uur, heb je mogelijk een start gemaakt met de warme maaltijd. 

Jouw kwaliteiten:

Je hebt plezier in je werk.
Je bent flexibel
Je hebt een relevante opleiding afgerond. https://duo.nl/images/lijst-van-kwalificerende-opleidingen-voor-het-beroep-van-gastouder-versie-21-april-2016.pdf. 

 
Wie zijn wij?
Nanny in het Noorden is een gastouderbureau speciaal voor nanny's. Wij zijn gevestigd in Heerenveen en werkzaam in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Onze pijlers zijn: 

- Gezinscomfort: ontspannen ouders, blije kinderen.

- Nanny's bieden stabiliteit en pedagogisch maatwerk.

- De opvanglocatie, de woning van de ouders, is veilig en gezond.

 

Interesse?
Stuur dan een CV en sollicitatiebrief waarbij je ingaat op bovenstaande omschrijving  naar info@nannyinhetnoorden.nl o.v.v. Niebert-B.